Vēl tikai īsu mirkli!!
Mūsu INTERNĀT' BODE IR VAĻĀ!!!
Jo gada siltajā sezonā bode nedarbosies …
BET, JA TU IR MŪSU PUSĒ… NĀC "ZIVJU BODĒ" BĒRZCIEMĀ- MŪSU SĒTĀ!
NEBRAUC GARĀM- NĀC SĒTĀ!
Uz ogliņam ceptie brētliņs, pa Bērzciem’ modei
(Uz oglēm ceptas brētliņas etiķa marinādē)
Brētliņu zvejošanā piedalās pats saimnieks vai vietējie zvejnieki.
Iepakojums: 250 g.
Realizācijas termiņš: 21 diena.
Sastāvdaļas: ceptas brētliņas ( Sprattus sprattus balticus ) 90%, ūdens, cukurs, 9% etiķis, sīpoli, sāls, garšvielu maisījums (melnie pipari, smaržīgie pipari, krustnagliņas, kanēlis, koriandrs).
Uzturvērtība (100 g) : enerģētiskā vērtība 707kJ/ 169 kcal, tauki 8,5g, tostarp piesātinātās taukskābes 1,3g, ogļhidrāti 16 g, tostarp cukuri 10,4g, olbaltumvielas 12,8g, sāls 1,5g.
Uzglabāt no +1 0 C līdz +8 0 C.
Izlietot līdz: skat. uz iepakojuma. Zvejots ar trali.
Nozvejas vieta: Baltijas jūra.
Ražots : SIA ”Zvejnieku sēta- Dieniņas”. "Dieniņas", Bērzciems, Tukuma novads, LV-3113
Minimālā pirkuma summa Latvijā 20 eur..
Zivju kulinārija fasēta ar rokām stingros plastmasas trauciņos ar vāciņu.
Norādītais svars ir bruto svars (zivs + marināde vai mērce), var būt novirze ± 10g.
Produktu uzglabāšanas temp. 00 līdz +80
Zivju produktu gatavošanā netiek pievienoti mākslīgie konservanti.
Etiķa marinādes nav ļoti stipras- drīzāk saldskābas.
Sarkanā mērce tiek vārīta no augstvērtīgas tomātu pastas, pievienojot svaigus burkānus un sīpolus.
Garšvielu maisījums ir saimnieces malts, pēc senas vietējās receptes un sastāv no 7 dažādām garšvielām.
Visi produkti ir gatavi ēšanai, kā uzkodas vai pie pamatēdieniem, kartupeļiem, biezpiena, utml..
Telefons:
E-pasts:
Adrese:
Bērzciems, "Dieniņas", Engures pagasts, Tukuma novads, LV-3113
Zvejnieku sēta "Dieniņas"