Zvejnieku sētas "Dieniņas" zivju produkcija

Vēl tikai īsu mirkli!!



Mūsu INTERNĀT' BODE IR VAĻĀ!!!

Jo gada siltajā sezonā bode nedarbosies …


BET, JA TU IR MŪSU PUSĒ… NĀC "ZIVJU BODĒ" BĒRZCIEMĀ- MŪSU SĒTĀ!

NEBRAUC GARĀM- NĀC SĒTĀ!



0

Izcept’ reņģ’ iekš ‘ želej’

€4,95
Cena iesk. PVN (21%) €0,86
Pārdošanā
Preces apraksts

Izcept’ reņģ’ iekš ‘ želej’

(Ceptas reņģu filejasželejā)

Iepakojums: 230g

Realizācijas termiņš: 21 dienas.

Sastāvdaļas: cepta reņģes fileja(Clupea harengus membras ) 80% , rapšu eļļa , kviešu milti, olas, ūdens, sīpoli, cukurs, sāls, 9% etiķis, želatīns.

Uzturvērtība (100 g): enerģētiskā vērtība 761 kJ/182kcal, tauki 13,2g, tostarp piesātinātās taukskābes 2,2g, ogļhidrāti 8,5g, tostarp cukuri 6,3g, olbaltumvielas 7,4g, sāls 1,4g.

Uzglabāt no +1 0 C līdz +8 0 C.

Izlietot līdz: skat. uz iepakojuma. Zvejots ar trali. Nozvejas vieta: Baltijas jūra.

Ražots: SIA ”Zvejnieku sēta- Dieniņas”, "Dieniņas", Bērzciems, Tukuma novads, LV-3113.

Dalīties ar šo preci savu draugu vidū
Izcept’ reņģ’ iekš ‘ želej’

Minimālā pirkuma summa Latvijā 20 eur..

Zivju kulinārija fasēta ar rokām stingros plastmasas trauciņos ar vāciņu.

Norādītais svars ir bruto svars (zivs + marināde vai mērce), var būt novirze ± 10g.

Produktu uzglabāšanas temp. 00 līdz +80

Zivju produktu gatavošanā netiek pievienoti mākslīgie konservanti.

 

Etiķa marinādes nav ļoti stipras- drīzāk saldskābas.

Sarkanā mērce tiek vārīta no augstvērtīgas tomātu pastas, pievienojot svaigus burkānus un sīpolus.

Garšvielu maisījums ir saimnieces malts, pēc senas vietējās receptes un sastāv no 7 dažādām garšvielām.

Visi produkti ir gatavi ēšanai, kā uzkodas vai pie pamatēdieniem, kartupeļiem, biezpiena, utml..

Share by: