Vēl tikai īsu mirkli!!
Mūsu INTERNĀT' BODE IR VAĻĀ!!!
Jo gada siltajā sezonā bode nedarbosies …
BET, JA TU IR MŪSU PUSĒ… NĀC "ZIVJU BODĒ" BĒRZCIEMĀ- MŪSU SĒTĀ!
NEBRAUC GARĀM- NĀC SĒTĀ!
Izcept’ reņģ’ iekš ‘ tomāt’ zostiņ’
(Ceptas reņģu filejastomātu mērcē)
Iepakojums: 230 g .
Realizācijas termiņš: 14 dienas.
Sastāvdaļas: ceptas reņģes(Clupea harengus membras ) 80% , rapšu eļļa, kviešu milti, olas, ūdens, tomātu pasta, burkāni, sīpoli, cukurs, sāls, 9% etiķis, garšvielu maisījums (melnie pipari, smaržīgie pipari, krustnagliņas, kanēlis, koriandrs).
Uzturvērtība (100 g): enerģētiskā vērtība 812 kJ/ 194kcal, tauki 10g, tostarp piesātinātās taukskābes 1,5g, ogļhidrāti 16g, tostarp cukuri 8g, olbaltumvielas 10g, sāls 1,4g.
Uzglabāt no +1 0 C līdz +8 0 C.
Izlietot līdz: skat. uz iepakojuma. Zvejots ar trali. Nozvejas vieta: Baltijas jūra.
Ražots: SIA ”Zvejnieku sēta- Dieniņas”, "Dieniņas", Bērzciems, Tukuma novads, LV-3113. www. dieninas.lv.
Minimālā pirkuma summa Latvijā 20 eur..
Zivju kulinārija fasēta ar rokām stingros plastmasas trauciņos ar vāciņu.
Norādītais svars ir bruto svars (zivs + marināde vai mērce), var būt novirze ± 10g.
Produktu uzglabāšanas temp. 00 līdz +80
Zivju produktu gatavošanā netiek pievienoti mākslīgie konservanti.
Etiķa marinādes nav ļoti stipras- drīzāk saldskābas.
Sarkanā mērce tiek vārīta no augstvērtīgas tomātu pastas, pievienojot svaigus burkānus un sīpolus.
Garšvielu maisījums ir saimnieces malts, pēc senas vietējās receptes un sastāv no 7 dažādām garšvielām.
Visi produkti ir gatavi ēšanai, kā uzkodas vai pie pamatēdieniem, kartupeļiem, biezpiena, utml..
Telefons:
E-pasts:
Adrese:
Bērzciems, "Dieniņas", Engures pagasts, Tukuma novads, LV-3113
Zvejnieku sēta "Dieniņas"